MØTER / 20 02 12

Referat fra klubbmøte 12.02.2020

Møtetid/sted: kl 1800-1900 Namsos athenæum

Oppmøte 71,43 %


Presidenten tok opp et viktig tema som går på videre utvikling av klubben. Namsos Rotary har mottatt evalueringsskjema fra distriktssekretæren og oppfordret klubben til å foreta en intern evaluering, finne ut hva som er velfungerende og hva vi bør jobbe med framover for å utvikle oss videre. 21 medlemmer foretok evalueringen og sammendrag av resultatene vil bli presentert i neste møte, onsdag 19. februar.

Steinar Høknes orienterte om bruk av grasrotandelen for de som tipper hos Norsk Tipping. Når du spiller, kan du gi sju prosent av innsatsen du spiller for til det laget/foreningen du ønsker å støtte. Vi kaller disse foreningene grasrotmottakere.

Det vil si at dersom du spiller Lotto for 100 kroner gir du automatisk sju kroner til den foreningen du har valgt å støtte. De sju kronene tas fra innsatsen du allerede har betalt - det er ingen ekstra kostnad for deg

Steinar oppfordrer de som tipper å opprette Namsos Rotary som grasrotmottaker når de tipper. Dette kan bidra til at klubben får ekstra inntekter som kan benyttes til allmennyttige formål. 

Å være grasrotgiver koster ingenting, men det kan bety veldig mye for den klubben, foreningen eller organisasjonen du velger å støtte.


Kveldens foredragsholder (M. Aakervik AS v/Geir Pedersen) hadde meldt avbud og Paul Almåsvold tok utfordringen med å bidra som kåsør. Han snakket om overhallingen Ole M. Weglo som var forfatter av boka «Trekk fra Overhalla prestegjelds historie».  Han refererte fra sentrale avsnitt i boka. 

Paul er kjent for sine egne hefter «Pauli ord». For den som ønsker å lese mere om Pauli ord kan eventuelt kjøpe heftet av Paul. 


Ref. 

310

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Namsos Athenæum
Adresse: Sverres gate 1
Postnummer: 7800
Sted: Namsos
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:00
Møtespråk: no

Les mer


26.08.2015


rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...