MØTER / 19 10 23

Referat fra klubbmøte 23.10.19

Møtetid/sted: kl 1800-1900 Namsos Athenæum


Klassifikasjonskomiteen v/Ola Karoliussen presenterte navnet på 3 potensielle nye medlemmer. Disse vil bli fulgt opp og invitert som gjester og overvære klubbmøtene før eventuelt opptak. I tillegg ble første runde med valg av ny sekretær gjennomført. Sekretær velges blant en av tre som fikk flest stemmer.

Kirsten Reinert Hustad ble tatt opp som nytt medlem i Namsos Rotary, klubben har nå 37 medlemmer.  


Egoforedrag v/Daniel BrørsDaniel er født i 1986 og har bodd i Namsos de 2 siste årene. Han er født og oppvokst i Trondheim. Musikkinteressen har preget oppveksten. Han var medlem i Nidarosdomens guttekor i 9 år. Han var elev ved musikklinja på Heimdal vidg. skole. Etter ett år på folkehøgskole på Hamar var drømmen å studere musikk, men valget gikk i retning av medisinstudier i utlandet. 

Medisinstudiene ble gjennomført i universitetsbyen Hradec Kralove som ligger i nord-vest Bøhmen i Tsjekkia. Ved Karluniversitetet studerte Daniel medisin i 6 år.    

Etter studiene gikk turen til Danmark og han jobbet som lege på Herlev Hospital i København ved kardiologisk avdeling. Det er et sykehus med 6400 ansatte og 730 senger. Turnusperioden ble gjennomført i Tromsø og Målselv.

Klimatiske forhold og begrensede muligheter på fritiden førte Daniel tilbake til København for en kortere periode i 2016-2017 før han kom til Namsos i 2017. Der er han ansatt som lege i spesialisering og målet er å bli spesialist i gastroentologi.

I tillegg er han ansatt i en 20% stilling i Helseplattformen som skal innføres ved sykehuset i Namsos i 2021. Det er kort fortalt elektronisk pasientjournal og et spennende prosjekt som det er store forventninger til. Det har også vært omdiskutert pga amerikansk leverandør og ulike erfaring fra andre land som har innført det samme systemet. 

Vi håper å høre mere om prosjektet ved en senere anledning. 


Sekr. 

Nils H. Brørs 

310

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Namsos Athenæum
Adresse: Sverres gate 1
Postnummer: 7800
Sted: Namsos
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:00
Møtespråk: no

Les mer


26.08.2015


rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...